Jag gör matjesillstårta för första gången i mitt liv. Och för första gången i mitt liv använder jag gelatinblad. Och fattar ingenting.
Så: det kalla vattnet man lägger dem i, ska man använda det? Och varför ska de först läggas i vatten för att sedan värmas på spisen?
*husmorgoingnuts*
Så: det kalla vattnet man lägger dem i, ska man använda det? Och varför ska de först läggas i vatten för att sedan värmas på spisen?
*husmorgoingnuts*
Det ser ut som slem. Ska det se ut så? |
4 kommentarer:
Jag har absolutely no aning, däremot försöker jag bota min stresshuvudvärk eller vad det nu är, med rött vin och jordnötsringar. Kan ju inte ha huvudvärk i morgon!!!
Du kan slänga vattnet som bladet legat i blöt i.
Lägg bladen i blöt. Krama ur bladen. Lägg den i vätska som maten skall lagas med/av. Typ grädde eller nåt...Lycka till!
Ting och Madeline: TACK! Nu ska nog inte gästerna behöva dricka matjesillstårtan. :-)
Skicka en kommentar