Summa sidvisningar

10 november 2010

Ibland undrar jag vad i helvete jag håller på med

Jag tränar sex dagar i veckan och det har gett mig jävligt ont i en höft. Den smärtan blir avsevärt värre av vissa rörelser som typ utfall. Därför, sa min PT, ska jag undvika den sortens träning så höften får vila. 
Vad gör jag? Jo. Jag går på Mage/rumpa/lår-pass där 80 % av övningarna är just exakta sådana som jag inte ska göra.
Normala människor hade sagt som det var till instruktören och gått upp på gymet istället. Men inte jag. Inte då. Jag biter ihop och fortsätter passet av rädsla att alla ska tänka "Typiskt att tjockisen ger sig".
OM någon nu hade tänkt det, vad i helvete spelar det för roll? Varför är det viktigt för mig vad okända människor ev tänker, eller inte tänker om mig? Och - uppenbarligen -  i sån utsträckning att jag hellre riskerar min hälsa än att riskerar att de tänker så.

Dessutom: Årets coolaste kundmöte i morgon är inställt.
Dessutom: Min fyraåring vägrar sova
Dessutom: Jag är orange.
Hej, Jag heter Jenny. Jag är en morot.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jenny
Jag hade ont i mina höfter en hel vinter och trodde det skulle gå över. Sen gick jag till en sjukgymnast som gav mig styrkeprogram på gymmet. Två veckor senare var det lugnt. Tror du jag blev trött på mig själv...? Kämpa på, sex dagar i veckan är grymt bra jobbat. Det tar på kroppen!

Lotta

Jenny M Palm sa...

Jo, det tar, det gör verkligen det. Jag får undvika väldigt stötiga övningar, som jogg eller step eller så. Och så göra mina styrkeövningar. Det ska nog blir bra detta till slut!