Summa sidvisningar

16 januari 2011

Drastiskt

Jag har haft långt hår så länge jag kan minnas (med några få undantag). Jag älskar att ha långt hår. Om jag skulle välja något som karaktäriserar mitt yttre skulle jag säga, mitt hår. Då kan man ju tro att jag också är rädd om det. Tvättar, packar-in, klipper, ... Men icke. Det var säkert ett år sedan jag var hos frissan och det jag gör med det är att tvättar det. För att sedan sätta upp det i en tofs. Jag är dessutom ap-dålig på att sätta upp det. Att få två flätor att sitta i hyfsat samma höjd är liksom så långt jag kommer. Alltså borde jag klippa av det. Jag borde offra mitt flaggskepp (som alltså är gistet och murket och helt out of time) och bli korthårig. Se vad fint det är!

Åh, vad läckert!

Och vad fan, jag kanske ska bli blond också när jag ändå är igång liksom?

Och jag utgår ifrån att jag med automatik blir lika snygg och smal som brudarna här i samma ögonblick jag klipper mig. Det är väl så det funkar?

6 kommentarer:

Den där tjockisen sa...

Nu vill inte jag verka som en dysterkvist. Men det har inte fungerat så värst för mig. Jag går alltid till frisören (nåja, den gången om året jag går dit) med förhoppningen att en ny frisyr även ska förändra resten (läs: rynkor-hudfärg-ansiktsdrag-kroppstyp-personlighet-garderobsinnehåll). Detta har hittills aldrig hänt.
Men det borde! Så lycka till.

stort och smått sa...

Jag gör så varje gång. Klipper mig och hoppas att jag ska bli en skönhet. Bah!
Men det är skönt med kort hår, och det går lättare att tvätta håret. Jag hatar nämligen att tvätta håret, och frisera det ska vi inte prata om.

Anonym sa...

Varför har du lagt in bilder på pojkar?
:-)
;-)

Jenny M Palm sa...

Jag tänker så här: eftersom jag har så förbaskat mycket hår, kommer jag faktiskt gå ner i vikt om jag klipper mig. Kanske inte de nödvändiga 20 kilona men kanske ... ett?

Tina sa...

Min man gillar långt hår- och jag använder mitt att ta till som hot vid behov...(NU är det dags (för dig) att köra till tippen- annars klipper jag av mig håret). Typ. Funkar svinbra!!!

Jenny M Palm sa...

Tina: min med! Han verkar anse att kvinnors hår på nåt sätt är fridlysta:-) Tack för tipset, det kommer till användning!