Summa sidvisningar

27 januari 2011

Kriminellt kass

Jag skulle aldrig i hela mitt liv klara av ett förhör. Annat än om jag vore oskyldig förstås. Jag förstår inte hur bovar klarar av att ljuga för poliser. Är de inte livrädda att ljuga fel? Att sno ihop nåt om inte stämmer? För det är vad jag hade gjort kan jag säga.
"Jaha, men för fem minuter sedan sa du att du befann dig på X klockan 13.00. Hur kan du då ha varit på Y en halvtimma senare när det tar 20 timmar med bil - och du cyklade"?
Såna saker skulle jag falla på. Och det hade slutat med att jag bröt ihop, grät mig galen och erkände alla brott som nånsin skett. Typ. Ja, det var jag som sköt Palme. Och Jimmy Hoffa, honom grävde jag ner i trädgår´n.
Varför jag skrev det här inlägget?
Ingen jävla aning. Kanske för att jag ska skriva en artikel om en exklusiv klädaffär? Jag menar, kopplingen är ju glasklar...

Jimmy Hoffa var en amerikansk fackledare som råkade trampa på några maffiatår och försvann. Han dödförklarades i början av 80-talet. Nu erkänner förövaren exklusivt på En jävla frilansare till som bloggar: "Jimpa ligger nedgrävd i trädgårn där hemma".

2 kommentarer:

stort och smått sa...

Svar: Jag kan gå ner till dagis och vänta på dig, jag har nämlich ingen bil ikväll och vore hemskt tacksam om jag fick åka med!

Jenny M Palm sa...

Jag hämtar dig kl 19 uppe hos dig. Du behöver inte gå nånstans. Det är dumt att ta ut sig innan träningen ens börjar!