Summa sidvisningar

6 februari 2011

Vet i fan

Jag tycker inte att det här verkar bli en så bra dag. Tänker... det var bättre igår. Och tänker också att jag inte ska dricka vin på länge, länge. Tanken var också att jag skulle träna idag. Och nu undrar jag hur det ska gå till. Nej, mina vänner. Jag är skeptisk. Till allt.

4 kommentarer:

oumberligating sa...

Det är du inte ensam om! Har varit och skeptiskt till det mesta! bland annat så är jag mycket tveksam till det här med bloggar, trots det så sitter jag nu framför datorn och gör det! (ler) Inne på tredje året nu!
Ha en fin Söndag!
Kram ifrån en som tror sig vara Oumberlig!
Mvh ifrån Peter!

oumberligating sa...

Skumtomtar du skojar? Dessa skumtomtar för det är ju självklart Cloettas skumtomtar vi pratar om? De måste vara preparerade med något beroendeframkallande gift!
Igår blev jag helt salig, var inne på en bensinmack och där i en "fyndlåga" låg det 4 påsar kavar.....utförsäljning 5 spänn styck!
Har två kvar....ska vi säga att bägge är dina för 100 spänn! (ler)
För sent...jag var just och hämtade den tredje påsen! Blunda och lyssna....hör du hur påsen prasslar när jag öppnar den? Känn doften....nu för jag ner fingrarna i påsen och plockar upp den första, du vet precis hur känslan är, lite lätt torr och möjlig...nu stoppar jag den i munnen! Kan det bli bättre...........?
Kanske vi ska skapa ett nätverk?
Hmmm....nu verkar jag ju helt galen!
Ha en fin Söndag!
kram ifrån Den Oumberlige!
PS: En riktig skumtomtefantast har alltid det vita pulvret på sina kläder!

Osloskånskan sa...

Då kan man bara bli positivt överraskad.

Jenny M Palm sa...

Nja, gårdagen var lite grann bortom räddning. Men idag är det måndag och den kommer blir kanon!