Summa sidvisningar

27 mars 2011

Jag hatar att få negativ kritik men ännu mer hatar jag att inte veta

Min självkänsla är väldigt flexibel. Den anpassar sig ohyggligt lätt efter folks  uppfattning om mig, det jag gör och är. Som nu, jag väntar på feedback från en superviktig person på en superviktig text. Först går jag i flera dagar och väntar (och det mina vänner gör inte underverk för självkänslan heller) och när jag väl hör något är beskedet "Jag ser nu att det är en del som måste ändras". Fuck! Vad betyder det? Innebär det att två siffror ska korrigeras eller att jag dödas om jag inte skriver om alltihop? Får definitivt besked i morgon. Lång jävla väntan.

5 kommentarer:

stort och smått sa...

Jobbigt. Att vänta är jobbigt, och helst om det har med något som kan påverka självkänslan...

Jenny Palm sa...

I know!

Tina sa...

Visst är det en obehaglig känsla att inte veta exakt! Fantasin för VAD det kan betyda är det inget fel på här heller....

Den där tjockisen sa...

Åh jävlar vad jag känner igen mig i det då! Och alla de där hemska bilderna man målar upp i fantasin innan man får någon respons.
För när som helst kan man ju "avslöjad" som en total bluff helt utan någon form av talang. Jag hade hoppats att det skulle gå över med åren, men inte då.

Jenny Palm sa...

JA! Exakt så är det. EXAKT. Hela tiden rädslan för att bli just avslöjad. Jag har gjort detta i 13 år och det blir inte alls lättare.