Summa sidvisningar

8 juni 2011

Jag bara gottar mig

Idag har jag shoppat. För trots att man har shoppingförbud så får man göra undantag. Idag blev det idel skojiga saker: skor till dottern som slutar fyran på fredag, antibiotika till maken som skurit sönder varböld i bakhuvet, lusmedel till mig, lillan och storan (av uppenbara skäl) samt ett paket Hello Kittyplåster till lillpysen.
Summa: ca 1500 spänn.

Jag har sååååå förtjänat den öl jag tog till kycklinggrytan.

I väntan på vår Tibetanska spaniel har vi dessa som husdjur. Vi har gått och blivit resistenta mot det lusmedel jag använt så idag köpte jag en ny sort, Hedrin, som är bättre på alla sätt. Fast dyrt. Men det är det värt.

4 kommentarer:

Ting sa...

Men grattis!
Löss är det bästa jag vet.
Not.
Paranix har vi använt, funkar bra!

Singelmamman sa...

Usch fy! Jag spottar över axeln, och tar i trä! Jag och mina tonåringar har sluppit de där lössen, och jag är väldigt glad för det. Lycka till med att bli av med dem.

Jenny Palm sa...

Tack, Ting! Jag är väldigt nöjd med husdjursvalet. De gör inte mycket väsen av sig, om man bortser från ett och annat kli.
Paranix, bra tips!

Jenny Palm sa...

Singelmamman: Vi klarade oss i en herrans massa år, men när vi väl fick har det bara gått runt. Jag blir GALEN. Det är typ fjärde eller femte gången på ett par år. Blä!