Summa sidvisningar

21 september 2011

Det här med titlar är ett elände

Igår skrev jag på min Facebook att jag fått uppdraget som marknadschef. Det är förstås helt sant och jag är ohyggligt glad för det. På 50 procent ska jag nu sköta frågor som rör marknad och kommunikation för det här företaget och det ska bli sjukt roligt. Jag får fortsätta jobba hemifrån till största delen och jag får ta det som ett uppdrag genom min firma. Klang och jubel!
Men, titeln är lite besvärlig. "Marknadschef" för lätt tankarna till en person som bollar en miljonbudget, jobbar 50 timmar i veckan och har en hel stab av assistenter som svassar runt fötterna på en.

Så är inte riktigt fallet här. Det är ett ganska litet företag och marknadsavdelningen består av... tja, mig. Men, som chefen sa, nåt måste det stå på visitkortet.

Detta innebär att jag har den lyxigaste frilanstillvaron på planeten: jag får två och en halv dagar i veckan syssla med superintressanta frågor, jag har en fast inkomst + att jag kan ta andra jobb, bara de ROLIGA jobben, resten av tiden.

Någon dag varannan vecka måste jag tillbringa i Stockholm, det är baksidan på det hela. Men samtidigt så är det så pass begränsad tid att jag inte riktigt ser det som ett problem heller.
Första oktober börjar jag! Can´t wait!

5 kommentarer:

Lisa sa...

Å, lyxigt! GRATTIS! Mmm...halvtidsanställd. Det vore något det.

Jenny Palm sa...

Tack snälla! Det ÄR verkligen något!

Singelmamman sa...

Då får du kanske tid att ta en fika med en Singelmamma?

Jenny Palm sa...

Singelmamman: Ja, det klart att vi kan knö in det! KUL!

stort och smått sa...

Åh, vilken drömtillvaro!!! Jag vill också jobba halvtid... heltid är så.... kvävande :(((