Jag älskar charlottenlök och använder gärna den istället för vanlig gul lök. Nackdelen: den är så förfärligt trist att hacka. Liten, hal och svårgripbar.
Men nu när den väl ligger där och gottar till sig med olja och provencalkryddor och snart ska få sällskap av grädde, dijonsenap, vitlök och ädelost, ja, då är det värt det.
Men nu när den väl ligger där och gottar till sig med olja och provencalkryddor och snart ska få sällskap av grädde, dijonsenap, vitlök och ädelost, ja, då är det värt det.
4 kommentarer:
Jag kör sådan lök, eller egentligen all lök eller sådant som ska hackas, i mixern. Mycket skönt.
Maria: så klart att man ska göra det! Varför har jag inte tänkt på det min dumming?
Men vad gör du för gott?
Ting: världens goaste gryta. Det går att ha bacon eller kyckling eller kött i. Supergott! Ris och sallad till. Mums!
Skicka en kommentar