Summa sidvisningar

3 november 2011

Nice!

Måste slå ett slag för två väldigt bra saker:
1. Apoteket. Men Gud så bra det har blivit! Fina produkter, bra priser och allt från Alvedon till foundation på samma ställe. Gillar.
2. Bibliotek. Mysigaste, bästa plejset ever. Och det är gratis, tyst och stressfritt. Har ni någonsin hört talas om en bibliotekarie som gått in i väggen?

Tycker om saker som slutar på ek. Helt enkelt.5 kommentarer:

stort och smått sa...

Jag har lite svårt för den stora o-lyxkänslan det ger. Apoteket liksom. (Men om grejerna är bra, skulle jag ev. kunna tänka mig att testa.)

Katta Kvack sa...

Nej! jag hatar apoteket nu. Jag blir alltid förföljd av mersäljande och skitjobbig personal. vill slå dem. Skrev ett mkt argt inlägg om detta, fick svar av dem, och nästa gång jag gick till apoteket stirrade hon stint på mig och ba: Jag vet vem du är. Sedan dess handlar jag medicin på Ica Maxi. True story!

Jenny Palm sa...

Fan vad trist! Gud vad sånt är störigt, förstår din reaktion precis. På "mitt" Apotek (Allum i Partille) är personalen superproffsig och inte ett spår av "den här kostar i och för sig 13 miljarder men den är dryg"-attityd. Du får börja handla på mitt Apotek!

Den där tjockisen sa...

Jag håller med dig om biblioteket. Bästa platsen ever. De kan få sprida min aska där när jag dör. Fast det kan bli lite dammigt förstås.
Håller inte helt med om Apoteket. Visserligen smidigt när jag behöver migränmedicin och det finns apotek i vartenda gathörn. Men det verkar funka ganska kasst när det gäller livsviktiga mediciner. Vad hjälper det att de har bra hudlotion om de inte kan ta reda på var hjärtmedicinen finns?

Jenny Palm sa...

Klok synpunkt! Jag är lyckligtvis inte sjuk så ofta och jag ser Apoteket mer som en butik, än något relaterat till sjukdomar. Du har naturligtvis helt rätt att det är viktigare med koll på medicinen än på hyn!